Sevgi bolat

Sevgi bolat

Herkese merhaba son bir buçuk aydır Cilt bakımı ürünlerimin tamamını bir kenara bıraktıran bir Platinum VUVU ürünlerinin cildimde ki sonuçlarını görmeye başlayınca bu ürünü sizinle paylaşmak istedim.

Öncelikle size cildimden kısaca bahsedeyim benim uzun yıllardır uğraştığım en büyük sorun aşırı yağlanma sadece bu olsa tamam ama bununla gelen siyah nokta ve krater büyüklüğündeki gözenekler, 20 li yaşlardan itibaren şimdiki kadar bilinçli olmadığım için yanlış cilt bakım kürleri kremler, losyonlar , temizleme jelleri sanırım kullanmadığım ürün kalmadı. Her defasında cildim daha da nemsiz sağlıksız ve donuk bir hal aldı yağlı ciltler için geliştirilen ürünler genelde yağı gidermeye yönelik olduğu için cildim nemsiz kaldıkça savunma mekanizması bozuldu daha fazla yağlanmaya başladı. Makyaj ürünleri de cildime göre seçmeye çalıştığım için mat fondötenler yağlanmayı geciktirici makyaj bazları kullanıyordum. İşe yaradı mı hayır gün içinde saat başı yağ emici kağıt ve pudra kullanmaktan gına geldi. Cilt bakımı ve güzellik eğitimi almaya başlayınca cildim için neleri yapmam gerektiğini daha iyi öğrendim. Renkli kozmetiğe çok fazla para harcamayı bıraktım çünkü en iyi fondöteni alsanız bile cildiniz sağlıklı değilse hiç bir işe yaramıyor. Önemli olan cildini iyi temizlemek ve nemlendirmek sonrasında uygun fiyatlı fondöten yada pahalı fondöten arasında çok fazla fark kalmıyor makyaj cildine iyi oturduğu için daha ince  ürünlere yöneliyorsun.

Yenilenen Cilt Bakımı Rutinim

Güzel bir cilde sahip olmak için hemen hemen herkesin bir cilt bakımı rutini vardır. Peki bazen cilt bakımı adına yaptığımız bazı şeylerin yanlış olabileceğini hiç düşündünüz mü? Ben uzun süre bu yanlışların bazılarını yaptım. Öncelikle bol su içmemek, güneş kremini düzenli kullanmamak, iyi şekilde temizlememek bunlardan bazıları. Sabah ve akşam sadece kullandığım ürünleri ve sıralamasını sizinle paylaşırken ürünler hakkında yorumlarımı da ekleyeceğim.

 

 

PREMİUM BRİLLİANT TEMİZLEME YAĞI

Sabah ve Akşam cildimi ilk önce premium brilliant temizleme yağından bir pompa temiz ellerime sıkıp tüm yüzümü oğuşturarak temizliyorum. Suya dayanıklı makyajı bile rahatlıkla çıkardığı için extra ürün kullanmama gerek kalmıyor daha önce makyaj temizleme mendili ile makyajın kabasını alıp sonra miseler su ve pamuk yardımı ile temizlerdim göz makyajını ise çift fazlı ürünlerle temizlerdim şimdi buna gerek duymuyorum tek işlemde tüm makyajı yüzümden rahatça çıkarıyorum 200 ml lik ürün oldukça bereketli günde 2 kez kullanmama rağmen yarısına bile anca geldi.

Kullanımı:

Önce, kuru avucunuza uygun miktarda sıkınız. Ardından, daire çizmiş gibi tüm yüzünüze yayınız ve makyajlar çıktığında hemen ılık su (30℃’den düşük) ya da normal su ile nazikçe ovalayarak yıkayınız. ( Kesinlikle pamuk kullanmayınız.)

Tüm cilt tipleri rahatlıkla kullanılabilir cildim yağlı olmasına rağmen sivilce yada hassasiyet yaratmıyor genelde göz makyajını çıkarırken gözlerim çok fazla yanardı ama yağ ile gözlerimi oğuşturduğum halde hiç bir yanma yaşamıyorum.  Premium Brillant Temizleme Yağı satış fiyatı 290 tl ama diğer kullandığım ürünleri üst üste koyduğumda uzun vadede pahalı bir ürün değil.

 

PREMİUM BRİLLİANT SABUN

İkinci aşama olarak premium brillant sabun ile tüm yüzümü yıkıyorum özellikle gözenekleri derinlemesine temizleyip cildimi kurutmadığı için çok seviyorum yüz yıkama fırçası ile kullanmayı tercih ediyorum. Bitmeyen sabun yapmışlar 10 gr lık sabun hala eriyip bitmemekte kararlı görünüyor.

Kullanımı

Yüzünüzde makyaj varsa temizleme yağı ile makyajı temizledikten sonra kullanınız. Sabun iyice köpüklendikten sonra, tüm yüzünüze yayınız ve ardından, ılık su (30℃’den düşük) ya da normal su ile durulayınız

.

 

 

Premium Brilliant Losyon

Kullanımı

Yüzünüzü yıkadıktan sonra uygun miktarda avucunuza alınız ve ardından nazikçe bastırır şeklinde tüm yüzünüze sürünüz. Cildinizin derinliklerine kadar losyonun sindiğini hissediniz.

Önemli not:
Platinum vuvu, Losyon→Serum→Losyon→Serum seyrinde iki kere uygulamayı öneriyor. Bu yöntemle elektrik potansiyel dengesini düzenleyip, oksidasyonu engelleyen platinum kolloidi’nin bariyer etkisi en güçlü şekilde sağlanacaktır. Cildinizi maske gibi koruyan iki kere uygulama yöntemi,  sıkı ve nemli sağlam bir cildin anahtarıdır.

Kullanımda dikkat edilmesi gereken noktalar

Vücudunuzun ihtiyacına göre bir kerelik kullanım miktarını ayarlayınız. İki kere uygulama yöntemi ile ilgili, Losyon→kuruduktan sonra Serum→kuruduktan sonra tekrar Losyon→kuruduktan sonra tekrar Serum seyrinde kullanırken, ürünlerin  yüzünüze emildikten sonra diğerini uygulamaya dikkat ediniz.
Etki ve faydasında bireysel farklılık olabileceğinden dolayı, cildinize uymadığı takdirde kullanmayı durdurup, satıcı firmaya danışınız.

İçindekiler

Su, Metil Glüset-10, Gliserin, Pentilen Glikol, Butilen Glikol, Digliserin, Platin, Hidroksipropil Siklodekstrin, Sodyum Sitrat, Sitrik Asit, Kuşburnu Meyve Yağı

 

 

PREMİUM BRİLLİANT SERUM

Son aşama Premium Brilliant serumu kullanıyorum bir pompayı avucuma sıkıp yüzüme ovuşturmadan nazikçe bastırır gibi uyguluyorum . Serumu cildim emdikten ve kuruduktan sonra ürünlerin kullanma talimatındaki gibi tekrar losyon uyguluyorum. Düzenli kullandığım için cildim daha nemli ve aydınlık duruyor.

 

 

Cildimde kapatıcılığı az olan bb krem var  onu da hala deneme aşamasındayım makyaj yaptıktan sonra yaklaşık 4 saat sonraki durumu bu şekilde özellikle t bölgemdeki aşırı yağlanma azaldı sonuçları daha iyi görebilmek için yazımı 3 ay sonra yeniden güncelleyip cildimin durumunu sizinle paylaşacağım.

 

Platinum VUVU bir  Japon markası ve ürünler son teknoloji ile olgun ciltler için üretilmiş içeriğindeki esas bileşeni, değerli metal – platin ile saf sudan yapılan özel cilt güzelleştirme maddesi, platinum kolloidi – sai’ dir. Platinum kolloidi, Japonya başta olmak üzere, Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa gibi 12 ülkede üretim patenti almış.

Bloga dön

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.